Mişcări de trupe la Rapid

Deşi sezonul de primăvară a început deja, Rapid continuă să îşi întărească lotul. Ultimii jucători care s-au înţeles cu gruparea ceferistă sunt Plecanciuc şi Duman.

Florin Plecanciuc şi-a revenit complet după ruptura musculară suferită în urmă cu trei săptămâni şi se pregăteşte deja alături de Rapid. În plus, juniorul Andrei Duman ar putea evolua şi el în Liga a III-a când va ajunge la forma din urmă cu un an.

“Depinde doar de ei cât de repede vor juca. Duman nu a făcut pregătire, iar Plecanciuc a făcut o pauză. Aş putea să joc cu Plecanciuc şi sâmbătă, doar dacă vom avea dreptul să îl folosim. El şi-a depus memoriu şi trebuie să devină jucător liber pentru că altfel ar fi la a treia legitimare”, a anunţat antrenorul Ovidiu Ciobanu.

Un caz mai aparte îl are în prim-plan pe mijlocaşul Paul Bosancu. Acesta a refuzat să intre în teren la meciul de la Paşcani, însa luni a purtat o discuţie cu antrenorul Ovidiu Ciobanu şi deocamdată va continua la Rapid.

“Au fost discuţii între patru ochi şi ambii ne-am spus punctul de vedere. Dacă înţelege care este scopul acestei echipe este bine, dacă nu, este problema lui”, a mai spus tehnicianul sucevean.

Pentru meciul de sâmbătă cu satelitul Ceahlăului, Ovidiu Ciobanu nu va putea conta pe Sevaciuc şi Oniu, ambii fiind suspendaţi din cauza cumului de cartonaşe galbene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Mişcări de trupe la Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*