Messi, vot de la Suceava

Emanuel Rosu, un tanar din Suceava, care lucreaza in acest moment pentru siteul Sport.ro, se afla pe lista ziaristilor care l-au ajutat pe argentineanul Lionel Messi sa castige pentru a patra oara consecutiv “Balonul de Aur”, cel mai ravnit trofeu individual din fotbalul mondial. Pe langa jurnalistul sucevean, pentru Romania au mai votat selectionerul Victor Piturca si capitanul echipei nationale, Razvan Rat. La scrutinul de luni seara, in care a fost desemnat castigatorul “Balonului de Aur”, suceveanul de la Sport.ro i-a ales in ordine pe Messi, Falcao si Ronaldo, o alegere pe care a preferat-o de altfel si selectionerul Victor Piturca.

Dupa ce nominalizarea sa pe lista restransa a alegatorilor a starnit numeroase controverse in presa autohtona de profil, suceveanul a tinut sa explice si motivele pentru care a fost cooptat intre jurnalistii care au votat pentru acest trofeu. Emi, asa cum il stiu prietenii, regreta insa ca nu l-a putut vota pe suceveanul Dorin Goian. “Am multi prieteni in presa internationala, unul dintre ei m-a recomandat redactorului sef de la France Football. Am fost onorat sa accept, acum doi ani, apoi am pastrat legatura si pe parcursul ultimului sezon. Pacat ca nu l-am putut vota pe Goian”, a declarat ziaristul sucevean, care a votat pentru al doilea an consecutiv pentru alegerea castigatorului “Balonului de Aur”.

Fan declarat al echipei britanice Leeds United, Emanuel Rosu este in relatii amicale cu mai multi ziaristi straini de la publicatiile The Guardian, France Football, L’Equipe, Record, O Jogo sau Goal. Inainte de Sport.ro, suceveanul a mai activat la gsp.ro, iar pentru o vreme a semnat editoriale pentru GazetaSV.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Messi, vot de la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*