Chiruţ, mesaj pentru fani

Aşa cum era de aşteptat, reîntâlnirea lui Adrian Chiruţ cu suporterii suceveni a fost emoţionantă. Primit în sala LPS cu ovaţii şi îmbrăţişări, „Căpitanul” s-a arătat impresionat de gestul fanilor suceveni, cărora a ţinut să le transmită un mesaj.

„Am fost foarte impresionat de primirea făcută de suporterii suceveni. I-am regăsit în tribune pe cei care au fost alături de echipa noastră şi la bine şi la greu, şi acasă şi la mii de kilometri distanţă. Sincer vă spun că la un moment dat când dădea echipa Sucevei gol nu ştiam ce să fac pe banca de rezervă a lui Dinamo, abia mă abţineam să nu sar în picioare. Este greu să te adaptezi la altă echipă, dar trebuie să mergi mai departe. Finalul jocului în care am primit felicitările suporterilor adevăraţi de la Suceava mi-a adus lacrimi în ochi. Sufletul meu este aici, le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi sper ca să-mi închei cariera pe meleagurile pe care m-am născut şi am jucat handbal de la 10 ani”, a declarat Adrian Chiruţ.

La începutul anului 2012, când Adrian Chiruţ traversa o perioadă extrem de grea, cu mai multe operaţii, directorul tehnic Petru Ghervan mărturisea: “Chiruţ şi Adomnicăi s-au dus la bătaie atunci când era foarte greu. Jucam în a doua ligă pe la unele echipe unde era clar că trebuie să pierdem. Cum se spune, râul, ramul erau pregătite pentru asta. Ei bine, Chiruţ a fost unul dintre cei câţiva care s-au dus deliberat să ia pumni, palme şi până la urmă am câştigat acele jocuri. Atitudinea aceasta înseamnă foarte mult pentru mine personal, iar el, ca om, valorează mult mai mult decât s-a văzut în teren.”

COMENTARII:

2 Comentarii la "Chiruţ, mesaj pentru fani"

  1. iubitor de handbal | 14 octombrie 2013 at 20:35 | Răspunde

    kirule, succes si sanatate . pacat , mare pacat ca unii nu inteleg decat borduri , pavele , parandaraturi si pupaturi cu pensionarii o data la patru ani . apropo , este gata esplanada din fata clubului fiului meu ?

  2. Asteptam sa fie inaugurata odata cu ” impodobirea Pomului de Craciun” cand vine tata ” Primaru Ion Lungu ” sa inaugureze esplanda ca parcarile Sub-terane in decembrie 2012 .

    La anu voi inaugura si terasa din fata clubului meu !!!

    Tata a reusit sa distruga tot sportul din Jud. Suceava ,dar macar eu m-am insurat,am un copil si m-am ales si cu un Club in Centru Orasului.
    Yeeesss mi-ai iesit !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*