Merg la victorie

Rapid Suceava ţinteşte a treia victorie din acest retur. “Alb-vişiniii” întâlnesc vineri în deplasare, CSM Focşani, într-un meci contând pentru etapa a 24 din Liga a III-a.

Jucătorii lui Bogdan Tudoreanu au moralul ridicat după ce în ultimele 3 etape au reuşit două victorii. Vineri, Rapidul joacă în Vrancea cu CSM Focşani, echipă care ocupă locul 13 în Seria I, cu 27 de puncte acumulate în 21 de meciuri. Partida reprezintă în opinia antrenorului Bogdan Tudoreanu, un bun prilej pentru echipa sa de a-şi trece în cont încă 3 puncte.

“Toate meciurile le abordam la victorie. Chiar daca nu am mai castigat de mult timp in deplasare, speram sa ne intoarcem cu toate punctele de la Focsani. De acum urmeaza un program mai usor si sper sa nu mai pierdem niciun meci”, a anuntat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În meciul cu CSM Focşani Bogdan Tudoreanu nu va conta pe Răzvan Breniuc, jucător care este accidentat în continuare. Mijlocaşul Florin Apetri a acuzat dureri la spate în ultimele zile, însă sunt şanse destul de mari să facă deplasarea în Vrancea. În turul campionatului ceferiştii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Plămadă şi Şuleru. Meciul dintre CSM Focşani şi Rapid Suceava este programat vineri de la ora 17:00 şi va fi arbitrat de botoşăneanul Dumitru Brânză.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *