Merg la turneul semifinal

LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National pentru juniori II din postura de ocupanta a locului 2 in cadrul Seriei A. In ultimul turneu din sezonul regulat, desfasurat ln weekendul  trecut la Vaslui, echipa pregatita de Petru Branduse a inregistrat un bilant de trei victorii si o infrangere 34-18 cu LPS Roman, 28-17 cu LPS Vaslui, 31-16 cu LPS Botosani, respectiv 17-22 cu LPS Iasi.

Pe parcursul celor cinci turnee de calificare din cadrul sezonului regulat, tehnicianul sucevean Petru Branduse a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Nastasiuc, Eduard Duman – Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Chitan, Alexandru Cocos, Alex Dascalu, Gabriel Câmpan, Catalin Antoneac, George Zamfirache, Daniel Ionasciuc, Ciprian Gvinda, George Paul Omania si Marius Vacariu.

La turneul semifinal, programat in perioada 4-6 aprilie, LPS Suceava va evolua in Grupa a II-a, alaturi de formatiile CSS Bacau, CSS2 Bucuresti, CSS Constanta si LPS Buzau. Primele doua clasate in aceasta grupa se vor califica la turneul final.

Maine, in sala din localitatea prahoveana Plopeni, va debuta turneul semifinal I din cadrul Campionatului National de Juniori I. LPS Suceava se lupta pentru calificare cu formatiile CSS Calarasi, LPS Piatra Neamt, CSS Galati, Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Merg la turneul semifinal"

  1. misu suceveanu | 18 martie 2014 at 19:24 | Răspunde

    FELICITARI SPORTIVILOR SI ANTRNORILOR SUCEVENI SI MULTA BAFTA LA TURNEUL SEMIFINAL SI DE CE NU SI LA TURNEUL FINAL. HANDBALUL SUCEVEAN ARE PRIN ACESTI COPII TALENTATI UN VIITOR LUMINOS. DACA O S-A SE MAI VREA HANDBAL LA SUCEAVA ??? CINE STIE ???

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*