Merg în turneu la Chişinău

În conditiile în care la sfârsitul acestei saptamâni este pauza în Liga Nationala, CSU Suceava si-a programat trei meciuri amicale în Republica Moldova, acolo unde, pe langa Olympus Chisinau, va mai infrunta o echipa din Ucraina si una din Macedonia.

Vineri plecam în turneu la Chisinau, unde, pe lânga echipa gazda Olympus, vom mai întâlni o echipa din Ucraina si una din Macedonia. Sper ca pâna la acest turneu de pregatire sa transferam doi-trei jucatori. Nenita, cu care ne-am inteles deja, si sa mai vedem ce jucatori ne propun cei de la Chisinau. Avem si acum probleme medicale, Burlacu si Tarzioru se resimt dupa meciul cu Baia Mare si nu stiu daca vor fi apti pentru acest turneu. Important este sa îi integram usor în stilul de joc pe cei care vor veni, iar saptamâna viitoare sa putem pregati efectiv meciul cu Stiinta”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu.

La finalul turului, CSU Suceava ocupa penultimul loc în Liga Nationala, cu 4 puncte acumulate în 11 partide. În prima etapa a returului, “studentii” vor primi vizita vicecampioanei Stiintei Bacau, într-un meci programat pe data de 8 decembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merg în turneu la Chişinău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*