Merg după puncte la Râmnic

Sporting este singura echipa suceveana programata in etapa a 22-a a Ligii a 3-a. Trupa antrenata de Claudiu Sevaciuc si Bogdan Grosu evolueaza astazi, cu incepere de la orele 17.00, pe terenul formatiei Csm Ramnicu Sarat, intr-o runda pe care concitadina Rapid Cfr Suceava o urmareste de pe margine.

Beneficiari ai unei infuzii de moral dupa victoria cu SC Bacau, “alb-verzii” merg in fieful buzoienilor cu gandul de a lega al doilea rezultat pozitiv la rand. “Ne asteapta un meci foarte greu pentru ca intalnim o echipa care paseaza foarte bine, iar din acest punct de vedere speram ca terenul si vremea ploioasa sa ne avantajeze. Cu o mobilizare exemplara si un joc foarte bun, ne putem intoarce cu punct sau puncte. Jucatorii au prins incredere dupa rezultatul cu Bacau si ne dorim sa obtinem un rezultat bun si la Ramnicu Sarat pentru a avea constanta in jocuri”, a declarat Claudiu Sevaciuc.

Seful bancii tehnice de la Sporting se confrunta cu trei probleme de lot inaintea jocului de azi, Apetri, Filip si Cainari fiind incerti pentru intalnirea de la Rimnicu Sarat din cauza unor accidentari mai vechi.

Sporting va aborda intalnirea de pe locul 5 al clasamentului,si cu o statistica interesanta: a marcat cel putin un gol in fiecare dintre cele sase meciuri disputate in sezonul de primavara. De partea cealalta, buzoienii ocupa locul 4, cu un punct peste “alb-verzi”. In meciul direct din tur, Sporting s-a impus pe Areni, in fata celor de la Csm Ramnicu Sarat, cu scorul de 3-1, printr-un hattrick semnat de Buziuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *