Merg după puncte in Ardeal

Universitatea Suceava evolueaza, duminica, cu incepere de la orele 12.00, in fieful celor de la “U” Transilvania Cluj, intr-o partida contand pentru prima etapa a returului Ligii Nationale la handbal masculin.

Aflati pe val, dupa cele doua victorii obtinute de la inceputul anului, “studentii” merg sub dealul Feleacului cu gandul de a-si lua revansa dupa semiesecul din meciul tur, cand ardelenii au plecat cu un punct nesperat de la Suceava. “Vrem sa trecem cu bine si peste aceasta etapa. Suntem foarte motivati sa castigam, tinand cont ca in tur am pierdut un punct in fata celor de la Cluj, dupa ce ne-au egalat atunci in ultimele secunde. Stim insa ca ne asteapta un meci greu, dar speram sa obtinem cele doua puncte puse in joc”, a declarat Silvian Amihaesei.

Aceiasi sete de revansa o are si extrema Alin Rosu, care mizeaza pe jocul in viteza al echipei sucevene in tentativa de a se intoarce victorioasa din Ardeal. “Avand in vedere rezultatul de egalitate din tur, cred ca ne asteapta un meci foarte greu. Intalnim un adversar cu o linie de 9 metri foarte buna si cu o aparare agresiva, dar pe care speram sa le contracaram prin jocul nostru in viteza”, a spus Rosu.

Chiar daca cei de la “U” Transilvania Cluj au ramas fara golgheterul Alin Bondar, plecat in pauza dintre tur si retur la divizionara secunda Minaur Baia Mare, suceveanul Mihut Pancu considera ca ardelenii vor gasi alte solutii in cadrul lotului pentru a umble golul din centrul ofensivei. “Bondar era un jucator tehnic si determinant in multe momente ale jocului, dar cred ca echipa clujeana va gasi un jucator puternic care sa acopere aceasta plecare”, considera Mihut Pancu.

Si sucevenii se confrunta cu doua absente importante la meciul de duminica, Cozmin Tiganasu si Florin Acatrinei, ultimul fiind suspendat in aceasta etapa dupa cartonasul rosu incasat in jocul de la Targu Jiu. Meciul dintre “U” Transilvania Cluj si Csu Suceava va avea loc in Sala “Horia Demian” si va fi arbitrat de cuplul bucurestean Din / Dinu. In partida tur, cele doua formatii au incheiat la egalitate, scor 25-25.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merg după puncte in Ardeal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*