Memoriu împotriva Pojorâtei

FC Bucovina Pojorata risca sa piarda la “masa verde” meciul disputat sambata trecuta, pe teren propriu, in fata celor de la Petrotrub Roman si incheiat pe gazon cu scorul de 3-2 in favoarea formatiei sucevene.

Gruparea nemteana a trimis, luni, un memoriu la Federatia Româna de Fotbal, in care semnaleaza o încalcare de regulament în timpul partidei de la Pojorata. Mai precis, cei de la Petrotub reclama, cu proba video in mana, faptul ca echipa gazda a facut o schimbare neregulamentara de jucatori la pauza meciului.

Prima schimbare pe care au facut-o a fost gresita. În minutul 46, au scos un jucator sub 21 de ani si au introdus pe teren un jucator cu vârsta mai mare. Dupa efectuarea schimbarii, ei (n.r. cei de FC Pojorata) au ramas pe teren cu doar doi jucatori cu vârsta sub 21 de ani, încalcând regulamentul, care prevede ca orice echipa de Liga a III-a sa aiba pe teren, pe toata durata jocului, minimum trei jucatori sub 21 de ani. Dupa doua minute de la efectuarea primei schimbari, au mai facut una. De aceasta data, au scos un jucator mai mare si au introdus unul mai mic de 21 de ani, fapt ce confirma greseala comisa. Avem probe video si audio, în privinta schimbarilor facute, care atesta ca n-a fost respectat regulamentul. Luni, am trimis la FRF, Directia de Competitii, un memoriu prin care am semnalat cele întâmplate. Am platit taxa aferenta si asteptam raspunsul, dupa ce va fi analizat raportul de arbitraj de catre membrii Comisiei de Disciplina. Arbitrii mi-au confirmat, a doua zi dupa meci, ca au trecut în raport exact ce s-a întâmplat. În aceste conditii, mai mult ca sigur vom avea câstig de cauza, decizia care se impune fiind câstigarea de catre SCM Petrotub a meciului cu 3-0. Daca în raport este scris ca a iesit jucatorul cu numarul 17 si a intrat cel cu numarul 7, cum s-a întâmplat, n-avem a ne teme. Decizia va fi în favoarea noastra”, a declarat antrenorul celor de la Petrotub Roman, Gabriel Tapu, citat de Ziarul de Roman.

Dupa disputarea primelor 16 etape din cadrul actualului sezon al Ligii a III-a, FC  Bucovina Pojorata ocupa primul loc in clasamentului seriei intai, fara infrangere si cu un avans de cinci puncte in fata urmatoarei clasate, Stiinta Miroslava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Memoriu împotriva Pojorâtei"

  1. Cat amatorism, daca e asa. Si oricum nu era nevoie de memoriu pt ca fosilele de la frf trb sa se sesizeze din oficiu.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*