Memorialul „Ştefan Tomovici”

După un an de pauză, Memorialul “Ştefan Tomovici” la hochei pe gheaţă se va relua, vineri, cu prilejul ediţiei a 7-a. Concursul se va desfăşura în perioada 30 ianuarie – 1 februarie pe Patinoarul Artificial din Areni.

În acest an, organizatorii au integrat in cadrul Memorialului al doilea turneu din cadrul Campionatului National pentru juniori sub 12 ani. Astfel, pe parcursul celor trei zile, echipa gazda CSM Suceava urmeaza sa infrunte gruparile Dunarea Galati, LPS 3 Chisinau, Viitorul Bucuresti si Vulturii Buzau. In deschiderea turneului, sucevenii vor juca vineri, de la ora 18:00, in compania Dunarii Galati, iar doua ore mai tarziu vor infrunta formatia LPS 3 Chisinau. Sambata, seria meciurilor va incepe la ora 11:30, iar duminica la ora 9:00.

Iata programul complet al turneului de juniori:

vineri:
18:00 CSM Suceava – Dunarea Galati
20:00 CSM Suceava – LPS 3 Chisinau

sambata:
11:30 Viitorul Bucuresti – LPS 3 Chisinau
13:30 Dunarea Galati – Viitorul Bucuresti
15:30 CSM Suceava – Vulturii Buzau
17:30 LPS 3 Chisinau – Dunarea Galati
19:15 Viitorul Bucuresti – Vulturii Buzau

duminica:
9:00 Vulturii Buzau – LPS 3 Chisinau
11:00 Viitorul Bucuresti – CSM Suceava
13:00 Dunarea Galati – Vulturii Buzau

hochei 1

In fiecare zi, la finalul partidelor de juniori vor avea loc meciuri demonstrative de old-boys. La aceasta categorie vor participa Ice Galaxy Suceava, Predators Bucuresti, Polar Bears Radauti si Selectionata CSM Suceava – Dunarea Galati.

Cea de-a 7-a ediţie a Memorialului “Ştefan Tomovici” este organizată de CSM Suceava, în colaborare cu Primăria Municipiului Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *