Memorialul „Sandrino Gherine” va aduna la start 44 de echipe

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va gazdui, la sfarsitul saptamanii viitoare, prima editie a Memorialului “Sandrino Gherine”, o competitie pentru copii organizata în amintirea fostului fotbalist al gruparilor Cetatea Suceava si FC Botosani, decedat în toamna anului trecut, la vârsta de doar 37 de ani.

Organizat de catre cluburile ACS Junior Campulung Moldovenesc si ACS Kids Tampa Brasov, in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc si Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, turneul va aduna la poalele Raraului nu mai putin de 44 de echipe, impartite pe trei categorii de varsta: 2002 (12 echipe), 2005 (12 echipe) si 2007 (20 echipe). Componenta grupelor si programul meciurilor vor fi definitivate in acest weekend.

Judetul nostru va fi reprezentat la Memorialul “Sandrino Gherine” de sapte cluburi, este vorba ACS Juniorul, LPS Suceava, Luceafarul Bucovina, Omnia, Dorna Vatra Dornei, Iomy Vatra Dornei si gazdele de la Junior Câmpulung.

Meciurile se vor disputa simultan în patru locatii distincte, stadionul Raraul (2002 si 2005), terenurile de la complexul BTT si Aquarius Center (2007).

Ne bucuram ca initiativa noastra a starnit un interes atat de ridicat. Speram sa fim niste gazde bune pentru cei aproape 900 de invitati pe care ii vom avea, jucatori, antrenori si parinti. Speram ca acest Memorial sa devina unul de traditie”, a declarat managerul turneului, Mihai Eremia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Memorialul „Sandrino Gherine” va aduna la start 44 de echipe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*