Memorialul „Gheorghe Ola” | Luceafărul Bucovina a ocupat locul 3 la turneul zonal

Luceafarul Bucovina Suceava a ocupat locul 3 la turneul zonal al Memorialului “Gheorghe Ola”, competitie rezervata copiilor nascuti in anul 2008 ce avut loc zilele la Vaslui. Formatia pregatita de Catalin Tatarcan si Florin Motriuc a incheiat turneul pe podium cu bilant de doua victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere: 3-0 cu CSMS Poli Iasi si 2-1 cu LPS Piatra Neamt, 2-2 cu FC Bacau si 1-1 cu LPS Botosani, respectiv 1-4 cu gazdele de la FC Vaslui.

Stiam ca va fi un turneu cu echipe puternice. Ne-am fixat ca obiectiv o clasare pe podium si am reusit. Cu putina sansa, putea termina chiar pe primul loc, dar n-a fost sa fie. Tin sa multumesc parintilor care, ca de fiecare data, ne-am sustinut indeaproape”, a declarat Catalin Tatarcan.

Luceafarul Bucovina Suceava a mizat la turneul zonal de la Vaslui pe urmatorii jucatori: David Iordachescu, Sebi Bunduc, Luca Malcinschi, Iustin Bursuc, Nicolas Padurariu, Tommaso Salgau, Alex Rotaru, Alin Rusu, Matei Scripcariu, Mihai Ciuntu, Dragos Ailoae, Mihai Stefanoaia si Vlad Tanase.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *