Memorialul „Doru Iftime” – prima ediție

Forfota mare pe espanada Casei de Cultura, unde sambata dupa-amiaza a sunat primul gong al Memorialului “Doru Iftime”. Peste 65 de boxeri, reprezentand 12 cluburi din Suceava  Falticeni, Botosani, Iasi, Roman, Onesti si Ucraina au urcat in ring la gala organizata de ACS Noble Art Suceava in memoria regretatului antrenor de la cluburile CSM Suceava si Florconstruct Suceava. Sub privirile a catorva sute de spectatori, s-au impartit pumni, s-au facut eschive, iar la sfarsit fiecare pugilist a plecat acasa cu o cupa si o medalie la gat, meciurile avand caracter demonstrativ, fara decizii finale ale arbitrilor.

Prima editie a Memorialului “Doru Iftime” a adunat in centrul Sucevei boxeri de la urmatoarele cluburi: ACS “Nada Florilor” Falticeni, ACS Somuz Falticeni, ACS Felix-Box Botosani, AS Comuna Valea Lupului (Iasi), BCM Roman, BC Stejarul Dames (Onesti), CS Botosani, ACS CFR CSS “Unirea” Iasi, CSM Iasi, CSM Suceava, Avangard Boxing Club Ucraina si Variag Boxing Club Ucraina.

Gala a fost deschisa de un dans tematic pus in scena de trupa “Albinutele” de la Gradinita A.B.C, trupa indrumata de educatoarea Andreea Buliga.

Prima editie a Memorialului “Doru Iftime” a fost organizat de clubul Noble Art Suceava, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, LPS Suceava Suceava, CSM Suceava, Decathlon, Expert Music si Rock FM.

Exit mobile version