Memorialul “Constantin Tăpârjan”, inclus în proiectul național “Campionii României”

Sala Sporturilor din Dumbraveni a gazduit duminica trecuta cea de-a doua editie a Memorialului “Constantin Taparjan” la lupte greco-romane. Parte a proiectului national “Campionii Romaniei” concursul a fost organizat de Ministerul Tineretului si Sportului, in colaborare cu Directia Judeteana de Sport si Tineret, Scoala Dumbraveni, Asociatia Judeteana de Lupte si clubul Dream Team Dumbraveni, reprezentat de profesorul Constantin Marisca.

La competitie au fost prezenti campionul olimpic, Stefan Rusu, vicecampionul olimpic Ilie Matei, medaliatul european George Rotari, primarul comunei Dumbraveni, Ioan Paval, si antrenorul Valerica Gherasim, care le-au vorbit celor prezenti despre importanta practicarii sportului.

Vreau sa multumesc autoritatilor locale din Dumbraveni pentru sprijinul neconditionat acordat miscarii sportive, prin faptul ca localitate beneficiaza de una dintre cele mai moderne baze sportive din judet, baza sportiva care este pusa in mod gratuit la dispozitia celor care doresc sa desfasoare activitati sportive. ~n cadrul proiectului <<Campionii Romaniei>> au raspuns prezent sportivi si antrenori care au adunat impreuna peste 400 de medalii la toate competitiile”, a precizat directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Suceava, Petrica Enache.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Memorialul “Constantin Tăpârjan”, inclus în proiectul național “Campionii României”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*