Medalii pentru boxul sucevean

Sportivii suceveni de la clubul C.S.M. – Florconstruct au participat in perioada 15-21 februarie la Cupa Romaniei la Box – Seniori, desfasurata la Iasi. Aceasta intrecere a adunat la start circa 40 de cluburi din intreaga tara care au aruncat in ring aproximativ 90 de sportivi. Meciurile s-au disputat in sistemul trei reprize a cate trei minute.

Clubul sucevean de box s-a prezentat cu doi sportivi: vicecampionul national Andrei Bejinariu, care a concurat la categoria cocos (54 kg) si multiplul medaliat la turnee nationale si internationale, Nicolae Berariu care s-a luptat la categoria semigrea (81 kg). La finalul intrecerii, Bejinariu a primit medalia de argint in timp ce colegul sau a fost medaliat cu bronz.

Premierea ambilor sportivi suceveni care s-au prezentat la aceasta intrecere nu poate decat sa-l mandreasca pe antrenorul Doru Iftime: “Sunt mulţumit de evoluţia sportivilor mei care au reuşit să obţină două medalii, una de argint şi una de bronz. Am început anul cu dreptul, deşi am avut unele probleme financiare dar sperăm că vom primi la timp banii necesari de la Consiliul Local. În continuare ne pregătim pentru Cupa României la Tineret unde sperăm că vom face de asemenea o figură frumoasă. Ţin să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi sprijină în continuare boxul sucevean”.

Exit mobile version