Medaliaţi la final de an

Inotatorii suceveni au incheiat anul la Eger, in Ungaria, in cadrul unui concurs international care a reunit la start circa 400 de sportivi din cinci tari: Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia si Ucraina. CSS 3 Suceava s-a prezentat la aceasta competitie cu patru sportivi: Serban Cotos (12 ani), Sebastian Croitor (12 ani), Vlad Brandis (12 ani) si Mario Diaconescu (9 ani).

Doi dintre ei s-au intors acasa cu medalii. Serban Cotos a cucerit aurul in probele de 100 de metri liber si 100 de metri fluture, iar in proba de 200 de metri fluture a incheiat pe locul secund, in vreme ce Sebastian Croitor a obtinut argintul la 100 de metri liber si doua medalii de bronz in probele de 100 si 200 de metri spate.

Rezultatele sunt remarcabile, timpii obtinuti fiind recorduri personale. Serban Cotos a fost la doua zecimi de secunda de a dobori recordul national in proba de 100 de metri fluture. Acum pe final de an, le urez sportivilor vacanta placuta si spor la antrenamente in anul 2015”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Medaliaţi la final de an"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*