Medaliate la semimaraton

Atletii clubului local Csm Suceava s-au intors cu trei medalii de la Campionatul National de Semimaraton, intrecere desfasurata, sambata, la Onesti, pe distanta de 21 de kilometri. Inscrisa in proba feminina cu sase sportive, delegatia condusa de antrenorul Silviu Casandra a cucerit doua dintre medalii la categoria junioare 1, acolo unde Ioana Agapi a terminat pe locul secund, cu timpul de o ora, 32 de minute si 39 de secunde, in vreme ce Alina Claudia Onofrei a sosit pe locul al treilea, cu timpul de o ora, 34 de minute si 35 de secunde.

Gratie timpilor obtinuti de cele doua sportive si a rezultatului scos de Iuliana Cosarca, clasata pe locul al patrulea la tineret, Csm Suceava a cucerit si medalia de aur, in proba pe echipe la tineret. Pentru clubul sucevean au mai concurat Viorica Hasna (locul 20 – seniori), Corina Cosarca si Ana Maria Iordache.

Ma asteptam sa obtinem aurul la tineret, in proba pe echipe. Nu ma asteptam insa sa cucerim cele doua medalii la junioare, pentru ca a fost prima cursa de semimaraton pe care au alergat-o sportivele noastre, care nu sunt obisnuite sa alerge curse mai lungi de 10 kilometri. S-au pregatit insa toata vara si este numai meritorul lor ca au obtinut aceste rezultate”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

In concursul masculin, Csm Suceava a participat cu patru sportivi, cea mai buna clasare fiind reusita de Catalin Suhani, locul 30 la general, urmat de Ilie Ratundu (locul 35), Florin Mocuta (locul 39) si Daniel Damian (locul 49). De altfel, primii trei sportivi suceveni – Suhani, Ratundu si Mocuta – vor participa la sfarsitul acestei saptamani la Campionatele Nationale de 50 de kilometri mars, programate la Bucuresti, in parcul Herastrau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Medaliate la semimaraton"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*