Medaliaţi la 1 Decembrie

Csm Dorna Vatra Dornei s-a intors cu opt medalii de la cea de-a doua editie a Cupei “1 Decembrie” de la Bacau, competitie rezervata copiilor si care a adunat la start peste 200 de sportivi din intrega tara.

Performerul delegatiei dornene a fost Claudiu Daniel Mihaescu (foto stanga) care s-a impus in probele de 600 si 800 de metri la categoria copii I. Mihaescu a urcat din nou pe podiumul de premiere in proba de stafeta 4 × 200 de metri, acolo unde a cucerit argintul alaturi de Daniel Beleka, Andrei Simionescu si Andrei Pitic. Rezultate remarcabile a avut si Paula Alina Vantu (foto dreapta), care si-a trecut in cont doua medalii de bronz in cursele de 600 si 800 de metri la categoria copile I. De asemenea, Vantu a urcat pe treapta a doua a podiumului in proba de stafeta feminina de 4 × 200 de metri, acolo unde pentru clubul dornean au mai alergat Alina Rotaru, Madalina Rotaru si Eliza Bejenaru. CSM Dorna a mai cucerit alte doua medalii prin stafetele de 4 × 200 de metri, la categoriile copii II si copile II. In cursa masculina, pentru dorneni au concurat Alexandru Prasneac, Mihai Morosan, Sebastian Stoian si Ovidiu Cuciureanu, in vreme ce, in proba feminina, dornenii au fost reprezentati de sportivele Paula Grigoroscuta, Roxana Murariu, Ioana Botezatu si Madalina Honciuc.

Sunt foarte incantat de evolutiile avute de Claudiu Daniel Mihaescu si Paula Alina Vantu. Sper ca, in cel mai scurt timp, acesti copii sa reprezinte Romania la concursurile internationale. As vrea sa multumesc si Primariei Vatra Dornei pentru increderea acordata”, a spus antrenorul Cristian Prasneac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Medaliaţi la 1 Decembrie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*