Meciuri tari la Milişăuţi şi Frătăuţii Vechi

Progresul Fratautii Vechi liga4

Campionatul Judeţean de Fotbal programează duminică, de la ora 13:00, meciurile din cadrul etapei a 4-a din sezonul 2015/2016. Cele mai interesante partide sunt Progresul Frătăuţii Vechi – CS Gura Humorului şi Bucovina 2 Milişăuţi – Viitorul Liteni. Rezultatele şi marcatorii vor fi LIVE pe GazetaSV.ro!

Sateliul divizionarei secunde Bucovina Radauti primeste duminica vizita celei mai prolifice formatii din campionat. Viitorul Liteni a marcat nu mai putin de 14 goluri in primele trei etape si este hotarata sa o tina pe aceeasi linie si dupa deplasarea de la finalul acestei saptamani.

Viitorul Liteni

Viitorul Liteni (foto: Mihai Huţan)

“Incercam sa facem o figura frumoasa, chiar daca nu avem amintiri placute dupa ultimul meci jucat in deplasare. Goluri dam, avem un golaveraj bun, dar fara puncte de afara nu avem sanse la indeplinirea obiectivului. Mergem la Milisauti sa ne batem pentru cele trei puncte si sa ne mentinem deocamdata pe locul II”, a anuntat antrenorul Demis Maranda.

Bucovina Radauti se confrunta cu mari probleme financiare in debutul sezonului de Liga a 3-a, astfel ca meciul echipei a doua a clubului trece in plan secund. Chiar si asa, antrenorul Iulian Ionesi a anuntat ca Viitorul Liteni nu va avea viata usoara la Badeuti.

„Juniorii care vor intra in teren sambata, la Aerostar, nu vor putea sa joace a doua zi. Ii vom trimite la Milisauti pe ceilalti juniori si pe jucatorii care vor evolua mai putin in meciul de la Bacau. Prioritare pentru noi sunt partidele din Liga a 3-a, dar asta nu inseamna ca ne vom da la o parte in Liga a 4-a”, a declarat antrenorul Bucovinei Radauti.

Un alt meci echilibrat se anunta la Fratautii Vechi, acolo unde Progresul va primi vizita echipei CS Gura Humorului. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, unde ocupa locul 7 si locul 8, cu cate sase puncte obtinute in primele trei etape.

Actualul lider al clasamentului, Somuz Falticeni, are o misiune facila in etapa din weekend. Trupa lui Radu Anania va juca duminica pe terenul Stiintei Vicovu de Sus, echipa care a acumulat pana in prezent un singur punct.

In cadrul rundei a patra din Liga Inter Conti mai sunt programate urmatoarele partide:

Viitorul Veresti – Somuzul Preutesti
Bradul Putna – Rapid II Siret
Dorna Vatra Dornei – Moldova Draguseni
Victoria Vatra Moldovitei – Recolta Fantanele

banner live ajf orizontal

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meciuri tari la Milişăuţi şi Frătăuţii Vechi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*