„Meciuri de acomodare”

Componenţii echipei locale de handbal consideră că primele două meciuri amicale ale iernii, susţinute în compania Ştiinţei Bacău, nu au fost concludente în ceea ce priveşte forma echipei. “Studenţii” sunt de părere că dubla contra băcăuanilor a fost pentru acomodare, iar din această săptămână jocul Universităţii va arăta mai bine.

„Primul amical a fost după doua zile petrecute în sală şi a contat în primul rând pregătirea fizică, mai puţin mingea. Următorul amical a venit după alte două zile în sală şi s-a simţit un uşor progres la nivel tehnico-tactic şi finalizare. Noi sperăm ca după meciurile cu HC Odorhei să ne facem o imagine mai bună per-ansamblu asupra echipei”, a spus Răzvan Gavriloaia.

Omologul lui Răzvan de pe partea stângă, Adi Mitrea, s-a declarat şi el mulţumit după amicalele cu Ştiinţa Bacău: „Perioada de pregătire se concretizează în mai multe meciuri amicale. Fără îndoială, Ştiinţa este o echipă bună şi întotdeauna întâlnirile cu cei din Bacău au fost meciuri bune de pregătire.”

Pivotul Matei Şerban a profitat de accidentarea lui Ilieş din al doilea amical cu Ştiinţa şi a evoluat aproape pe întreg parcursul partidei, reuşind să înscrie cinci goluri.

„Nu pot să numesc un noroc faptul că am jucat mai mult cu Ştiinţa pentru ca s-a accidentat Dan. Bineînţeles, a fost o oportunitate pentru mine să demonstrez ce am pregătit până acum şi să pun în practică tot ceea ce am adunat pe parcursul pregătirii de iarnă”, a mărturisit Matei Şerban.

Universitatea Suceava şi Ştiinţa Bacău s-au confruntat de două ori pe parcursul săptămânii trecute, fiecare dintre echipe trecându-şi în cont câte o victorie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Meciuri de acomodare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*