Meciul toamnei pe stadionul Areni: Foresta – UTA Arad

Foresta este în fața celui mai important eveniment din această toamnă, echipa antrenată de Dorin Goian urmând să înfrunte miercuri, de la ora 16.00, pe stadionul Areni, prim-divizionara UTA Arad, într-un meci în care miza este calificarea în grupele Cupei României.

Vom aborda meciul cu UTA cu cel mai bun unsprezece posibil, în funcție și de accidentările care, din păcate, nu ne-au ocolit în ultima vreme. Este clar că plecăm cu șansa a doua, UTA este mare favorită, nu trebuie să uităm că între noi este o diferență de două divizii. Vom aborda meciul cât se poate de serios și le-am transmis jucătorilor mei să joace fără presiune și să se bucure de fotbal, așa cum vor face, cu siguranță, și fanii din tribune, care vor veni în număr mare să ne susțină. Avem atât de mulți jucători tineri care n-au avut până acum șansa să își măsoare forțele cu un adversar atât de titrat, încât, dacă aș putea, le-aș oferi tuturor minute în această întâlnire. Sper să ne prezentăm cât mai bine din punct de vedere fizic la ora partidei și să dăm o replică pe măsură. Am încredere în băieții mei. Referitor la UTA, este o echipă cu o istorie importantă în spate, care a reușit să revină în primplanul fotbalului românesc, iar în ultimii ani s-a dezvoltat inclusiv la capitolul infrastructură. Din declarațiile lor, am văzut că acordă o atenție deosebită Cupei, așa că vor sosi bine montați la Suceava. În plus, vin după o experiența nefericită de anul trecut, când au fost scoși din competiție de o formație de liga a III-a”, a declarat antrenorul Forestei, Dorin Goian.

La rândul său, antrenorul grupării arădene, Ilie Poenaru, a declarat; I”-am studiat pe cei de la Suceava, le dăm atenție, pentru că așa este normal. Ne respectăm adversarul, indiferent de nivelul lui. Foresta e o echipă tânără, ce dezvoltă o posesie bună, care nu pierde de 5 etape și are  entuziasm.  Au niște jucători interesanți,  un fundaș central bun, au un Samson care dă un echilibru și e un jucător foarte puternic, au un Căinari pe care îl știm cu toții, cu state vechi în Liga a IIa, e jucătorul lor de echilibru în atac. În fine,  mai contează pe un atacant de careu puternic, pe care l-am văzut că încearcă să finalizeze din orice poziție. Sunt o echipă bine organizată din punct de vedere defensiv, o echipă agresivă, o echipă căreia îi place să joace fotbal și ceea ce mă bucură, este faptul că nu se închid, ci joacă deschis. E clar că au entuziasm, e clar că își doresc să treacă mai departe, ca toate celelalte echipe care sunt de nivel inferior. Este o șansă a lor, chiar nu au ce să piardă, iar pentru ei venirea unei echipe de Liga I este o sărbătoare. Pentru noi ar fi un dezastru dacă nu am trece mai departe. Suntem UTA Arad, jucăm în Liga I și asta trebuie să se vadă din secunda unu.”

Biletele pentru meciul cu UTA Arad costă 35 de lei și au fost scoase la vânzare încă de marți. Acestea pot fi achiziționate de la intrarea în club de lângă sediul Poliției Județene. Acolo unde se vor vinde și miercuri, între orele 10.00-14.00. De la ora 14:00 biletele vor putea fi achiziționate de la casele de bilete de la intrarea principală dinspre Primărie.

Meciul este transmis online pe platforma www.frf.tv.

Foresta a ajuns până în această fază a competiției după ce a eliminat pe parcurs formațiile Somuz Fălticeni și Dante Botoșani, în vreme ce UTA Arad debutează în Cupa României din postura de ocupată a locului 11 în sezonul trecut al Ligii I.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close