Meciul cu Timişoara, amânat

Ninsorile abundente cazute in ultimele zile au dat peste cap si programul Ligii Nationale de handbal masculin. Intrunit astazi, Comitetul Director al FR de Handbal a analizat programul campionatului si, tinand cont de actualele conditii meteo, a decis sa amane cu trei zile meciurile etapei a XV-a, programate initial sa se desfasoare joi, 30 ianuarie. Astfel, CSU Suceava va evolua abia duminica pe formatiei Politehnica Timisoara, la o ora care va fi anuntata in cel mai scurt timp.

Amanarea le-a picat bine “studentilor”. “Este mai bine asa pentru noi. Trebuia sa disputam doua meciuri in patru zile, interval in care urma sa avem o deplasare lunga la Timisoara si o noapte pierduta pe drum. Asa, au timp sa se recupereze si jucatorii cu probleme medicale”, a spus antrenorul sucevean Razvan Bernicu.

Conform noului program, dupa meciul de duminica de la Timisoara, echipa suceveana va avea o saptamana la dispozitie sa pregateasca urmatorul joc, cel de pe teren propriu, cu CS Caras Severin, reprogramat pentru data de 9 februarie.

Exit mobile version