Meciul cu HC Dobrogea Sud se joacă luni!

Dumitru Bernicu ai Razvan Bernicu

Derby-ul Diviziei A la handbal masculin, dintre CSU Suceava şi HC Dobrogea Sud, programat duminică, de la ora 11:00, se va disputa cu o zi mai târziu, de la aceeaşi oră. Reprogramarea a fost solicitată de conducerea clubului sucevean, în urma decesului lui Dumitru Bernicu, tatăl antrenorului echipei locale de handbal.

De joi, când a avut loc tragicul eveniment din familia Bernicu, de antrenamentele formaţiei sucevene se ocupă antrenorul secund Andrei Spiridon. În aceste condiţii, directorul Clubului Universitar din Suceava, Sorin Raţă, a solicitat Federaţiei Române de Handbal reprogramarea partidei cu HC Dobrogea Sud, iar cererea a fost acceptată.

„Este o situaţie fortuită, aşa că nu au fost probleme să primim atât acceptul Federaţiei cât şi al celor din Constanţa pentru ca meciul să se joace luni. Pentru Răzvan este o dramă, dar sper ca băieţii să fi trecut peste acest incident, iar la ora meciului să fie concentraţi 100%. Este un joc care poate decide viitoarea campioană a seriei. Totodată, vreau să transmit public din partea clubului CSU Suceava condoleanţe familiei Bernicu. Suntem alături de Răzvan în aceste clipe grele pentru el, ca de altfel pentru întreg handbalul sucevean”, a declarat directorul clubului, Sorin Raţă.

Întâlnirea dintre CSU Suceava şi HC Dobrogea Sud se va desfăşura luni, de la ora 11:00, în sala LPS, şi va fi arbitratată de ieşeanul Iulian Cristea şi vasluianul Sebastian Hagiu.

Într-un alt meci din cadrul etapei a 3-a din Divizia A, seria A, CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina va juca, duminică, pe terenul formaţiei LPS Piatra Neamţ.

Clasament sezonul 2015-2016

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meciul cu HC Dobrogea Sud se joacă luni!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*