Meci tare pe Areni

Sporting Suceava întâlneşte vineri, de la ora 14:00, pe stadionul “Areni”, gruparea SC Bacău, într-un joc din cadrul etapei a 10-a din Liga a III-a. “Alb-verzii” speră să repete evoluţia din sezonul trecut, când I-a incurcat pe băcăuani în cursa pentru promovare.

Singura incertitudine în lotul Sportingului pentru partida de la sfârşitul acestei săptămâni planează asupra lui Alex Buziuc. Atacantul sucevean acuză o accidentare, dar sunt şanse sa fie recuperat până la ora meciului. Oaspeţii de vineri vin după o victorie obţinută cu Ceahlăul II Piatra Neamţ, scor 3-1, în vreme ce Sportingul a stat etapa trecută.

“Ne aşteaptă poate cel mai dificil joc din această toamnă, având în vedere că băcăuanii trag la promovare. Sezonul trecut ne-am mobilizat exemplar pentru întâlnirea cu ei şi sper ca acum să se întâmple la fel şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Claudiu Sevaciuc.

În momentul de faţă, Sporting Suceava ocupă locul 7 în clasament, la două puncte în spatele adversarei de vineri, care se află pe poziţia a 5-a. În ultima întâlnire oficială, desfăşurată în luna aprilie, pe Areni, sucevenii s-au impus cu scorul de 1-0. Golul “alb-verzilor” a fost marcat de actualul “ceferist” Cornel Căinari, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci tare pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*