Meci foarte important pentru “studenți”

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, are programat în weekend cel mai important meci din finalul acestui an. Formația pregătită de Adrian Chiruț și Iulian Andrei va primi duminică, de la ora 18:00, în Sala de sport “Dumitru Bernicu” vizita echipei HC Vaslui, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Meciul va conta pentru ultima etapă din turul Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

În primele 12 etape de campionat HC Vaslui a acumulat 12 puncte, cu două mai mult decât CSU Suceava, și ocupă locul 10 în Liga Zimbrilor. Cele două formații se vor întâlni cel mai probabil și în turneul play-out, astfel că cele trei puncte puse în joc dumincă sunt extrem de importante pentru ambele combatante.

Fost jucător al vasluienilor, Gabriel Cotinghiu mizează pe sprijinul publicului sucevean în meciul de duminică.

Gabriel Cotinghiu

„Echipa din Vaslui are același stil de joc ca și noi. Duc foarte mult acţiunile de atac pe faza a doua şi contraatac, au o apărare dură, cu jucători puternici şi rapizi. Ne aşteaptă un meci greu, de luptă, dar avem avantajul terenului propriu şi sper să avem cât mai mulţi suporteri în sală, să ne dea acel plus, ca de fiecare dată”, a declarat Gabriel Cotinghiu.

Antrenorul sucevenilor, Adrian Chiruț, nu va putea conta în meciul cu HC Vaslui pe Alin Petrea, jucător care a fost nevoit să se opereze și va fi indisponibil în următoarele trei săptămâni.

„Este un meci foarte important pentru noi, unul în care trebuie să luăm toate punctele puse în joc. Vom da totul pe teren, mai ales că băieţii sunt conştienţi de importanţa partidei, cu un adversar cu care ne vom întâlni cu siguranţă şi-n play-out. HC Vaslui este o echipă incomodă şi muncitoare, cu jucători care sunt de mulţi ani acolo, şi pot să spun că formează una din cele mai omogene formaţii din Ligă”, a declarat Adrian Chiruţ.

Meciul dintre CSU Suceava și HC Vaslui va fi arbitrat de brigada bucureșteană Radu Iliescu – Doru Manea.

În ediția precedentă de campionat, sucevenii au câștigat ambele întâlniri cu HC Vaslui. Universitarii s-au impus cu 21-20 la Vaslui, iar meciul de la Suceava s-a încheiat cu scorul de 23-19.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Meci foarte important pentru “studenți”"

  1. Bafta baieti ! Trebuie sa jucam foarte bine , cu daruire si sa invingem !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*