Meci demonstrativ la LPS

Liceul cu Program Sportiv organizează la începutul săptămânii viitoare un inedit meci de minifotbal între o echipă formată din fostele glorii ale fotbalului sucevean şi o selecţionată alcătuită din profesorii de la LPS. Evenimentul va avea local în sala de sport al liceului, luni, cu începere de la orele 12.00, şi se va desfăşura sub sloganul „Să ştii mai mult, să fii mai bun”, un program de manifestări care se derulează în aceste zile în toate unităţile de învăţământ din ţara noastră.

Formaţia fostelor şi actualelor glorii va fi alcătuită din jucători precum Radu Caşuba, Victor Găluşcă, Florin Cristescu, Ovidiu Căldăruş, Ioan Radu, Ovidiu Ciobanu, Doru Breniuc, Ilie Gafencu, Gică Păiuş, Ovidiu Murariu, Constantin Bosânceanu, Pepe Armeanca, Neculai Grosu sau Andrei Roheţki, ultimul aflat încă în activitate, la FCM Dorohoi.

De partea cealaltă a terenului, echipa cadrelor didactice de la Liceul cu Program Sportiv se va baza în meci de luni pe nume ca Aurel Constantin, Valerică Gherasim, Dumitru Livadaru, Răzvan Bernicu, Ciprian Anton, Iulian Dugan, Marius Lup, Andrei Bolohan, Vasile Moşuc, Dorel Ţugurlan sau Iustin Tătărău.

Acesta este a doua acţiune de acest gen lansată de noua conducere a Liceului cu Program Sportiv Suceava, după meciul caritabil de handbal organizat la sfârşitul lunii februarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *