Meci de vacanţă

Voleibaliştii suceveni sunt singurii sportivi care nu au intrat încă în vacanţă. Până să primească liber de la conducere, Huţuleac şi colegii săi mai au de disputat un meci, sâmbătă, cu Deltacons Tulcea.

Pe jucătorii pregătiţi de Victor Pancu îi aşteaptă un meci de vacanţă. Fără vreun punct câştigat în 11 meciuri disputate, oaspeţii de la Deltacons Tulcea deţin lanterna roşie în clasamentul seriei A2 Est. De altfel, nici managerul echipei sucevene, Traian Căldare, nu îşi face probleme înaintea jocului din această etapă.

“Mai avem un ultim meci in acest an, cu Tulcea, echipa care nu cred ca ne va pune mari probleme. Vom da apoi o vacanta binemeritata baietilor ca sa isi refaca gleznele, genunchii, umerii, astfel incat, cand vor reincepe pregatirea, sa poata da tot ce le sta in putere”, a declarat “Doctorul”.

Până la încheierea sezonului regulat, CSM Suceava mai are de disputat trei meciuri, toate pe teren propriu: doua restanţe cu Agronomia Bucureşti şi o partidă contra celor de la AS Niro Guard.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *