„Meci de sase puncte”

Antrenorul Dunarii Galati, Viorel Tanase, a declarat pentru GazetaSV.ro ca partida de sambata dintre formatia sa si Cetatea este una extrem de importanta, avand in vedere situatia asemanatoare in clasament a celor doua echipe.

“Este un meci de sase puncte, jucam cu o echipa care se afla la fel ca noi, in subsolul clasamentului, se agata de orice punct. Din punct de vedere uman o respect pe Cetatea, dar asta pana la ora jocului pentru ca atunci vom trage tare ca sa obtinem victoria. Imi doresc foarte mult sa castigam acest meci si pentru ca apar pentru a doua oara ca antrenor in fata propriilor suporteri” a spus Tanase.

Infestarea cu virusul gripei porcine a medicului echipei FC Botosani, adversara de saptamana trecuta a galatenilor, nu-l ingrijoreaza prea mult pe tehnician.

“Nu cred ca vreunul dintre noi a fost infestat, cat am stat la Botosani. Trebuie totusi sa ne luam masuri de precautie si in cazul in care vor aparea simptomele, persoana in cauza va fi trimisa la spital” a mai declarat Tanase.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Meci de sase puncte”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*