Meci de șase puncte la Bacău

CSU Suceava are programat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă partidă importantă în lupta pentru revenirea în Liga Națională de handbal masculin echipa antrenată de Răzvan Bernicu urmând să înfrunte duminică, cu începere de la orele 12.00, în deplasare, pe CSȘM Bacău, una dintre cele formațiile cu pretenții de promovare din Seria Est a Diviziei A.

Chiar dacă au mici probleme medicale în cadrul lotului, iar în runda precedentă și-au șifonat moralul, odată cu prima înfrângere stagională, universitarii merg încrezători la Bacău, încrezători că nu vor pierde în fața gazdelor.

“Ne așteaptă un meci greu, în care avem nevoie de o mobilizare generală. Este important să nu pierdem la Bacău. Sper că băieții și-au revenit din punct de vedere fizic, cât și psihic, după meciul de luni cu Constanța, unul cu o mare încărcătură pentru noi. Bacăul nu mai are echipa din sezonul trecut, dar are în componență câțiva tineri valoroși, un portar bun, Tamaș, plus trei jucători cu experiență, mă refer aici la Ciubotariu, Câmpan și Juverdianu”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Răzvan Bernicu.

CSU Suceava și CSȘM Bacău s-au întâlnit și în perioada precompetițională. A fost 33-29 pentru universitari, în luna august, într-un meci amical disputat în careul Memorialul “Mihai Mironiuc”.

Meciul de mâine din Sala Sporturilor din Bacău va fi condus de o brigadă de arbitri formată din buzoienii Ionuț Vlad și Cristinel Velișcă.

Cealaltă echipă suceveană, CS Vicov Bucovina va juca în această rundă pe terenul ocupantei locului 4 al clasamentului, Politehnica Iași.

Programul etapei a IV-a:

Atletico Alexandria – Farul Constanța
CSU Târgoviște – CSM II București
Politehnica Iași – CS Vicov Bucovina
HC Dobrogea Sud – LPS Piatra Neamț
CSȘM Bacău – CSU Suceava
Cimentul Bicaz – GSIP Moreni
ACS Teleorman – HC Buzău

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *