Meci de pronostic „1”

Csm Suceava primeste sambata, cu incepere de la orele 11.00, in sala Unirea, vizita formatiei Stiinta Bucuresti, intr-un meci contand pentru ultima etapa din sezonul regulat al Diviziei A2 la volei masculin.

Desi intalnesc un adversar modest, care abia de curand a bifat prima victorie stagionala, antrenorul Victor Pancu isi indeamna elevii sa trateze cu seriozitate maxima confruntarea de sambata cu penultima clasata.

Jucam impotriva unei echipe modeste, dar trebuie sa luam meciul cat mai in serios. Sa nu facem vreo boacana, pentru ca uneori este mai dificil sa joci impotriva unui adversar mai slab. Jucatorii se mobilizeaza mai greu la astfel de meciuri”, a spus Victor Pancu. Tehnicianul nu are probleme de lot inaintea meciului cu Stiinta, singurul jucator care acuza o accidentare usoara la glezna fiind Petraru.

In meciul tur, Csm Suceava s-a impus sec in fieful bucurestenilor, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-17, 25-18).

Ultima runda din cadrul sezonului regulat mai programeaza sambata, in seria de est, intalnirile: Arcada Galati – Niro Guard Bucuresti, Rapid Bucuresti – Stiinta Bacau si Cs Tricolorul Ploiesti – Dacia Buzau.

Clasament: 1. Arcada Galati 36p, 2. Csm Suceava 25p, 3. Tricolorul Ploiesti 23p, 4. Dacia Buzau 23p…

Csm Suceava va incheia sezonul regulat pe 15 februarie, cand este programat meciul restant de la Buzau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci de pronostic „1”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*