Meci de palmares pentru CSU Suceava

CSU Suceava infrunta sambata, cu incepere de la ora 18.00, in sala “Dumitru Bernicu”, formatia CSM Focsani, in ultimul pe care universitarii il au programat in acest sezon pe teren propriu. Scapata de grijile retrogradarii, gruparea condusa de Adi Chirut mai joaca doar pentru primul loc in play-out.

Chiar daca presiunea atingerii obiectivului nu mai este pe umerii nostri, ne dorim ca sâmbata sa ne despartim de suporterii nostri cu un rezultat bun, sa iesim din teren cu capul sus si sa fim mândri de ce-am facut în acest sezon. Pentru acest lucru trebuie sa câstigam cele trei puncte. Tot timpul între noi si Focsani au fost meciuri strânse, iar în acest sezon am avut doua rezultate de egalitate, iar în play-out am câstigat la ei la un gol si probabil iar va fi un meci strâns. Pâna acum noi am fost superiori adversarilor de sâmbata la capitolul dorinta, si chiar daca nu mai suntem la acelasi nivel vom face totul ca punctele sa ramâna la Suceava”, a spus pivotul Bogdan Soldanescu.

Adi Chirut si-a felicitat jucatorii pentru indeplinirea obiectivului

Este ultimul meci din campionat pe teren propriu si de aceea ne dorim o victorie. Emotii nu mai sunt dar poate s-a instalat o anumita stare de relaxare pe acest final de campionat. Cu toate acestea vom trata serios acest meci si sper sa nu repetam meciul prost cu HC Vaslui. Poate pare prea devreme, dar vreau sa-i felicit pe baieti pentru munca pe care au depus-o, fiind al doilea an la rând când am fost foarte aproape de play-off, dar pâna la urma ne-am îndeplinit obiectivul principal, mentinerea în Liga Nationala. A fost un sezon greu, în care s-au adunat multe, dar pâna la urma a iesit bine. În meciul cu Focsani eu îmi doresc foarte mult sa luam cele trei puncte, dar vom vedea la ora meciului. Urmeaza Universitarele, tot la Suceava, unde vrem sa ne aparat titlul. Dupa aceea putem sa spunem ca am avut un sezon împlinit din toate punctele de vedere”, a adaugat antrenorul Adrian Chirut.

Gabi Burlacu este singurul jucator incert din lotul sucevean.

Meciul de sambata dintre CSU Suceava si CSM Focsani va fi arbitrat de brigada bucuresteana T. Serbu / A. Vasilescu.  In meciul direct din turul play-out-ului, CSU Suceava a castigat la Focsani, cu scorul de 28-27.

Echipa M V E I Gol Pct.
1. CSU Suceava 10 6 2 2 256-241 20
2. CSM Focsani 10 5 2 3 239-233 17
3. CSM Fagaras 10 4 0 6 238-253 12
4. HC Vaslui 10 3 0 7 249-255 9

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci de palmares pentru CSU Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*