Meci caritabil la LPS

Profesorii şi elevii de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava vor organiza joi, de la ora 12:30, un meci caritabil la care vor participa foste glorii ale handbalului sucevean. Preţul unui bilet este de 5 lei, banii strânşi urmând a fi donaţi lui Cosmin Dragu, un copil în vârstă de 14 ani.

Cu ocazia partidei de joi, în teren vor reveni actuali antrenori ai echipelor de juniori de la LPS Suceava, foşti jucători de la Ambro Suceava, precum şi reprezentanţi ai clubului Universitatea Suceava. Astfel, spectatorii prezenţi în sală vor putea urmări la lucru nume ca Petru Brânduşe, Iulian Dugan, Bogdan Macovei, Doru Ţugurlan, Ilie Pâţu, Dumitru Bernicu, Răzvan Bernicu sau Petru Ghervan.

Dragu Cosmin, un băieţel de 14 ani din localitatea Cristeşti, judeţul Botoşani, suferă de distrofie musculară progresivă de tip Duchen, iar specialiştii îi dau un prognostic dur: copilul nu va prinde 25 de ani. Singura sa şansă ar fi un transplant de celule stem în China, dar pentru asta familia are nevoie de 30 de mii de euro. Săraci lipiţi pământului şi înglodaţi în datorii, părinţii baieţelului nici nu îndrăznesc să viseze la o asemenea avere. Cazul lui Cosmin Dragu, pe larg, aici: dragu-cosmin.blogspot.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *