Meci caritabil la Dolhasca

Sala de sport a Liceului “Oltea Doamna” din Dolhasca a gazduit miercuri un meci de fotbal caritabil intre cadrele didactice ale liceului din localitate si o selectionata a arbitrilor din Falticeni. Partida s-a disputat cu scopul de a intinde o mana de ajutor fostului pugilist galatean Ion Checices, ajuns la varsta de 49 de ani intr-o situatie dramatica, fara locuinta si cu sanatatea subrezita. La final, toti cei prezenti la eveniment au oferit cu generozitate haine, alimente si bani pentru a aduce acum, in prag de sarbatori, un zambet pe chipul incercat de greutati al fostului boxer galatean. Daca in prima intalnirii, selectionata arbitrilor din Falticeni au invins echipa profesorilor din Dolhasca fara emotii, scor 8-3, in meciul revansa, cadrele didactice s-au impus la loviturile de departajare, cu scorul de 9-8, dupa ce la finalul timpului regulametar a fost 6-6. Din echipa profesorilor din Dolhasca au facut parte si fostul fundas de la Rapid CFR Suceava, Constantin Ferariu, dar si Cristian Agafita – observator in cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Selectionata profesorilor: Cristina Musila, Raluca Hancean, Loredana Mihai, Ioana Melinte, Constantin Lulciuc, Mihai Apavaloaie, Mihai Malan, Narcis Constantin, Cristinel Bahan, Dumitru Tanasa, Vasile Gagiu, Adrian Dascalescu, Alin Rotaru, Adrian Ungureanu, Danut Zup, Constantin  Ferariu si Cristi Agafita. Selectionata arbitrilor: Andrei Durniuc, Robert Maranduca, Marcel Irimie, George Planton, Andrei Chelaru si Alexandru Blanariu.

Partida ca fost arbitrata de Bianca Ciobanu si Ingrid Cova, doua dintre componentele singurei echipe de fotbal feminin din judet, Armonia Falticeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close