Meci caritabil în cadrul Cupei „Moș Crăciun”

Asociația Județeană de Fotbal Suceava organizează sâmbătă, de la ora 20.00, în sala Liceului cu Program Sportiv un meci demonstrativ la care au fost invitați peste 20 de foști și actuali fotbaliști suceveni. Evenimentul este inclus in cadrul manifestărilor celei de-a IX-a ediții a Cupei Moș Crăciun.

Meciul demonstrativ de sâmbătă are un scop caritabil, toate fonduri strânse urmând să fie donate pentru ajutorarea Claudiei Mihaela, o fețită în vârstă de 4 ani, din Suceava, care s-a născut cu o malformație cardiacă. La finalul meciului, organizatorii vor scoate la licitație o minge semnată de jucătorii echipei Rapid București și un tricou a fostului internațional Daniel Pancu. De asemenea, în sala LPS vor exista urne, în care spectatorii vor putea dona bani în același scop.

“Sper să vină cât mai multă lume la sală. Cu siguranță va avea ce vedea. E ceva inedit pentru noi”, a precizat Ciprian Anton, promotorul Cupei Moș Crăciun.

Printre participanții la meciul demonstrativ se numără mai multe foste glorii ale fotbalului sucevean precum Radu Cașuba, Victor Gălușcă, Mihăiță Szekely, Dorel Bernard, Laurențiu Berezoschi, Augustin Ivașcă, Alexandru Gheorghe, Ovidiu Ciobanu sau Mihai Guriță, dar și o serie de jucători aflați încă în plină activitate, cum sunt Daniel Bălan, Dorin Semeghin, Marius Onciu, Florin Plămadă, Vlad Hânțescu, Andrei Cerlincă, Alexandru Ivan, Cătălin Strugariu, Alex Buziuc, Florin Logofătu, Daniel Păiuș, Cosmin Tucaliuc sau Alexandru Longher.

Meciul demonstrativ de sâmbătă este organizat împreună cu organizația Salvați Copii și Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava.

afis meci demonstrativ

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci caritabil în cadrul Cupei „Moș Crăciun”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*