Meci capital pentru Rapid

Rapid Suceava are programat la sfarsitul acestei saptamani un meci capital in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Maine, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, in cadrul etapei a XXIV-a din sezonul regulat al Ligii a II-a, “ceferistii” primesc vizita Farului Constanta, o echipa cu care se vor reintalni in play-out, astfel ca orice punct castigat sau pierdut in acest joc va conta dublu in clasament.

Este un meci extrem de important pentru noi. Daca-l castigam, luam o optiune importanta in ceea ce priveste salvarea de la retrogradare pentru ca ne-am desprinde la sapte puncte de Farul. Si baietii sunt constienti de miza acestui meci si s-au antrenat foarte serios in aceasta saptamana. Practic, pregatim acest meci de doua saptamani. Ne-am luat toate masurile, am menajat o parte dintre jucatori la ultimele doua etape tocmai pentru a avea tot lotul valid la meciul cu Farul Constanta”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a anuntat ca rapidistii au intrat in cantonament inca de aseara.

Tudoreanu este sigura ca echipa constanteana vine sa dea totul pe Areni, chiar daca “marinarii” au probleme insemnate de efectiv inaintea meciului de maine. Cristian Silvasan, autorul unicului gol prin care Farul se impunea in jocul direct din tur, este suspendat, iar celalalt om cu experienta din ofensiva dobrogenilor, Cristi Cristea, este accidentat. “Sunt sigur ca vin la Suceava sa dea totul pe teren. Silvasan este o absenta importanta, dar vor gasi solutii. Trebuie sa ne concentram pentru ca ne asteapta un meci foarte greu”, a mai spus Ted.

În conditiile unui lot subred, antrenorul Farului, Stefan Nanu, se gândeste sa apeleze si la un junior din propria pepiniera, Musca, dar are în vedere si o varianta surpriza pentru meciul de la Suceava: înregimentarea de urgenta a fostului stelist Dorel Zaharia. „Zaharia este peste tot ce avem noi acum în atac. E un vârf de gura portii, cu experienta, care a marcat 15 goluri în ultima sa perioada la Sageata Navodari. Ne poate ajuta foarte mult. Schiopatam în fata, unde, pentru meciul de la Suceava, nu ma pot baza decât pe tânarul Igirosanu si pe Ivanovici, care e mijlocas stânga. E greu. Îl vreau neaparat pe Zaharia. Sper sa-l pot folosi la Suceava. Chiar si în conditiile problemelor pe care le avem, eu am încredere în jucatori, dar acestia trebuie sa si dovedeasca pe teren ca sunt fotbalisti de valoare”, a spus antrenorul Farului pentru liga2.ro.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Meci capital pentru Rapid"

  1. Câştigaţi acest meci sau puteţi să plecaţi cu toţii , cu ce sunt ei mai buni sau alte echipe ca voi ? Nu tot două mâine şi două picioare au ? Jucaţi cu mai multă dăruire, când intra pe teren intra cu ambiţie nu doar să vă faceţi prezenţa!

  2. TED chiar se crede antrenor ?

  3. cum radu?doua maine?esti varza:)))

  4. Bate sv maine cum a batut si pe dunarea

  5. victorie clara pentru rapid.sintem mai buni.2-1 e suficient .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*