Meci capital pentru Rapid

Rapid Suceava are programat la sfârşitul acestei săptămâni un meci capital în încercarea “ceferiştilor” de a continua şi în viitorul sezon la nivelul Ligii a II-a. Trupa antrenată Bogdan Tudoreanu primeşte sâmbătă, pe stadionul Areni, vizita ultimei clasate, Farul Constanţa, într-un joc din etapa a 3-a a play-out-ului pentru evitarea retrogradării.

“Venim după două rezultate negative şi trebuie să ne dăm peste cap să căştigăm meciul cu Farul. Este un joc foarte important pe care sperăm să-l câştigăm, să arătăm că ultimele înfrângeri au fost nişte accidente. Va fi un meci de 1X2 pentru că şi Farul este într-o situaţie disperată. Încă se poate întâmpla orice în play-out. În momentul de faţă, doar Buzău poate sta liniştită”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Şeful băncii tehnice de pe Areni nu va putea miza în partida de sâmbătă pe serviciile stoperul Radu Sava, suspendat după cartonaşul roşu încasat la Buzău. Pe lista absenţelor ar putea figura şi atacantul Iulian Ionesi, care nu a mai prins de mult un loc de titular şi a refuzat să se mai prezinte în ultima săptămână la antrenamentele echipei.

Rapid Suceava (echipa probabilă): Pascal – Bălan, Velescu, Ferariu, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Arotăriţei – I. Plămadă, Negru.

Programul etapei a III-a din play-out:
Rapid Suceava – Farul Constanţa
CF Brăila – Gloria Buzău
Unirea Târlungeni – Dunărea Galaţi

În meciurile directe din sezonul regulat, cele două formaţii şi-a împărţit victoriile. Farul s-a impus la limită, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, printr-o gol marcat de final. Rapidul şi-a luat revanşa pe Areni, câştigând de o manieră entuziasmantă în retur, cu scorul de 3-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Meci capital pentru Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*