Meci capital cu Aerostar

Bucovina Radauti are programat la sfarsitul acestei saptamani un meci decisiv in incercarea “galben-albastrilor” de a evita ultimele doua locuri pasibile de retrogradare. Ultima in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, echipa antrenata de Daniel Stoica va primi astazi, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, vizita penultimei clasate, Aerostar Bacau, intr-un joc contand pentru etapa a XVIII-a.

E un meci de zece puncte pentru noi. Intalnim un adversar valoros, care s-a intarit in pauza de iarna, iar in opinia mea merita sa ocupe un loc mult mai sus in clasamentul seriei. Ne asteapta asadar un meci greu, mai ales ca nu putem conta pe Zaremba, suspendat”, a declarat managerul Manuel Costache.

In meciul direct din turul campionatului, Bucovina Radauti a pierdut pe terenul celor de la Aerostar Bacau la scor de neprezentare, 0-3.

Tot in cadrul etapei a XVIII-a, Sporting Suceava va primi maine, cu incepere de la ora 15.00, pe stadionul Areni, vizita formatiei Cetatea Targu Neamt. FC Pojorata va urmari de pe margine meciurile rundei de la sfarsitul acestei saptamani.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Meci capital cu Aerostar"

  1. Daa ica un sut.in fund spre retrogradare..vai de steaua voastra ,daca mai.lipseste si zaremba,da si daca ar fi nu poate face meciul de unul sg..salutati retrogradarea

  2. Pauza | Bucovina Radauti – Aerostar Bacau: 0-0.

  3. Pauza | Bucovina Radauti – Aerostar Bacau: 1-0 (Agbleta ’75).

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*