Angelo Massone are un plan hilar prin care Şoimii să se prezinte la Suceava

Foresta Suceava ar trebui sa primeasca sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la Soimii Pancota, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a a ligii secunde la fotbal. Disputarea intalnirii este pusa insa sub semnul intrebarii din cauza problemelor financiare cu care se confrunta aradenii. Clubul patronat de Angelo Massone si Salvatore Miccari, nu a fost programat in runda precedenta, iar o eventuala neprezentare la meciul de sambata de la Suceava ar fi sinonima cu excluderea din campionat.

Chiar daca ramas fara jucatori si antrenor, potrivit presei aradene, controversatul om de afaceri italian insista ca Soimii sa faca deplasarea in nordul Moldovei. Cum jucatori sunt impartiti in patru zari, planul lui Massone si Miccari, unul aproape hilar, este ca vineri sa inchirieze un autocar, iar in drumul acestuia spre Suceava sa-i acosteze pe jucatori ca pe autostopisti.

De altfel, fostul presedinte al Soimilor Pancota, Pavel Piros, nu crede ca aradenii mai au vreo sansa sa continue in Liga a II-a. ”Nu mai am parteneri, nu stiu unde sunt, nu mai dau niciun semn de viata. Nu stiu ce au de gand. Ar fi urat sa vorbesc in necunostinta de cauza, dar probabil echipa va fi exclusa. Imi pare rau ca nu s-au facut toate eforturile pentru organizarea meciului de sambata cu Valcea. Eu am inteles de la cei care s-au ocupat ca nu au putut organiza acest meci, pentru ca multi jucatori erau plecati. Jucatorii straini erau plecati prin Franta, prin tarile arabe, prin Bucuresti, pe la Curtea de Arges„, a declarat Piros la Sport Total FM.

Ultima in clasamentul Ligii a II-a, formatia Soimii Pancota a cucerit un singur punct in actualul sezon. A marcat un singur gol, din lovitura libera, si a primit nu mai putin de 76 in primele 12 etape. Gruparea aradeana a incasat niste infrangeri astronomice in acest sezon: 0-18 cu Juventus Bucuresti sau 0-16 cu CS Afumati. In cazul in care nu se prezenta la meciul de sambata, Soimii Pancota va fi cea de-a treia echipa pe care o “ingroapa” asa-zisul finantator Angelo Massone, dupa FC Livingston (Scotia) si FC Ceahlaul Piatra Neamt.

Exit mobile version