Masella şi Dumitriu au ajuns pe Areni

Foresta Suceava si-a intarit lotul cu doi jucatori pe care antrenorul Cristi Popovici i-a avut sub comanda sa in sezonul trecut la SC Bacau, e vorba de Lucian Dumitriu si de italianul Alessandro Masella (foto). In varsta de 23 de ani, Dumitriu evolueaza pe postul de mijlocas central si a bifat pana acum peste 70 de prezente la nivelul ligii secunde. In privinta italianului Masella (19 ani), acesta este un produs al clubului Perugia, joaca pe postul de fundas central, iar in Romania a mai evoluat la Ceahlaul Piatra Neamt si SC Bacau.

Oficialii de pe Areni s-au inteles cu FC Viitorul pentru imprumutul pe inca un an a portarului Hantescu, care se va bate pentru un loc de titular cu Niga. Al treilea portar al Forestei va fi Daniel Zvoronciuc, promovat de la republicani.

In contextul acestor miscari de trupe, Cristi Popovici a renuntat la trei dintre jucatorii din lotul cu care “galben-verzii” au inceput actualul sezon, e vorba de portarul Ionut Tomsa, fundasul Gheorghe Turda si mijlocasul Alexandru Creciunesc. Niciunul dintre acestia nu a apucat sa debuteze in tricoul Forestei.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Masella şi Dumitriu au ajuns pe Areni"

  1. BRAVO CRISTI ERA SI TIMPUL SA SOSEASCA INTARIRILE PE LINIA DE FUND PENTRU CA ERA O MARE DEZORDINE.BUN VENIT BAIETILOR LA SUCEAVA SI SA AVETI CAT MAI MULTE REALIZARI.HAI FORESTA!!!..HAI SUCEAVA!!!

  2. Jucatori buni!ar fi bine daca ar veni si adascalitei! Poate mai aduceti vreun jucator de la sc bacau! Atacantul Hurdubei ?!am inteles ca sa inteles cu Aerostar ! Bafta C.Popovici ! Bafta Foresta !

  3. ADASCALITEI A SEMNAT ASTAZI CU BRAILA DECI NU MAI ESTE NICI O SANSA SA AJUNGA LA NOI.MAI RAMANE VARIANTA HURDUBEI DOAR DACA SE MISCA MAI REPEDE AI NOSTRII CA SA NU IL IA ALTII.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*