Marius Matei la Suceava?

Atacantul vasluian Marius Matei, care nu s-a impus in trupa lui Porumboiu, are sanse mari sa vina la Cetatea sub forma de imprumut. Prim-divizionara FC Vaslui s-a intarit puternic in aceasta iarna, astfel ca sansele ca acesta sa mai prinda primul 11 in Liga I sunt destul de reduse.

Ultimele sperante de intarire a lotului Cetatii se leaga in momentul de fata de intalnirea presedintelui Dumitru Moldovan cu patronul gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Cei doi vor avea o prima discutie sambata pentru perfectarea unui imprumut al lui Feraru. Conducerea Cetatii va afla luni numele celorlalti jucatori pe care vasluienii sunt dispusi sa ii imprumute la Suceava. Din cate se pare, cele mai mari sanse de a veni la Cetatea le are atacantul Marius Matei.

“S-au vehiculat cateva nume dar deocamdata este prematur sa le facem publice. Cert este faptul ca as avea nevoie de un mijlocas stanga, unul dreapta si un atacant.” a fost declaratia misterioasa a antrenorului Ovidiu Murariu.

Marius Matei a participat in aceasta iarna la antrenamentele echipei Politehnica Iasi, dar nu l-a convins pe italianul Cristiano Bergodi sa-l retina in lot. Atacantul in varsta de 25 de ani a mai evoluat pana acum la Dunarea Galati, Dacia Unirea Braila si FC Botosani. In anul 2007 a fost transferat de actuala sa formatie, FC Vaslui, pentru care a jucat pana in prezent 22 de partide si a inscris 2 goluri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *