Marius Lup a reclamat Foresta la Federație

Foresta s-a mai trezit cu o problema pe cap. De parca nu avea destule dupa retrogradarea in Liga a III-a. Zilele trecute, fostul antrenor Marius Lup a reclamat clubul sucevean la Federatia Romana de Fotbal pentru neachitarea unor drepturi salariale, cazul urmand sa fie judecat in cadrul sedintei de azi.

Foresta ii datoreaza lui Marius Lup suma de 7.000 de lei, suma pe care fostul tehnician de pe Areni trebuia sa o incaseze din salarii in prima jumatate a anului trecut. “Am tot amanat aceasta decizie, pentru nu vroiam ca echipa sa fie amendata sau, mai rau, sa fie depunctata. Sase luni am muncit insa degeaba pe Areni, asta in timp ce strainii adusi la echipa erau cu banii la zi. A fost o bataie de joc la adresa mea”, a precizat Marius Lup, care a demisionat din conducerea tehnica a Forestei in luna februarie.

Pe langa restantele salariale, Marius Lup mai are de primit de la Foresta peste 2.500 de euro, bani personali pe care i-ar fi imprumat clubului in anul 2017.

Cu datorii la Fisc, angajati si furnizori, Foresta a anuntat, saptamana trecuta, printr-un comunicat al conducerii clubului, ca se va inscrie totusi in viitorul sezon al Ligii a III-a, programat sa inceapa in ultimul weekend din august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Marius Lup a reclamat Foresta la Federație"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*