Marin ne-a tras „ţeapă”

Ramasa cu doar trei fundasi centrali in lot, conducerea divizionarei secunde Rapid Suceava este nevoita sa transfere de urgenta un stoper care sa acopere golul lasat in defensiva de Claudiu Velescu, scos din circuit pana in luna aprilie din cauza unei accidentari la umar.

“Ceferistii” au pus ochii pe capitanul Fortunei Campina, Marian Marin, devenit in aceasta iarna liber de contract din cauza problemelor financiare aparute in curtea gruparii prahovene. Desi cele doua partii au ajuns la un acord verbal ca jucatorul sa se prezinte la Suceava, Marin s-a razgandit peste noapte, anuntandu-i astazi pe oficialii formatie de pe Areni ca a ales sa semneze cu prim-divizionara Petrolul Ploiesti.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Marin ne-a tras „ţeapă”"

  1. Sunt ceva jucatori bunicei in liga a4a…la acelasi nivel cu Sava si Velescu…pacat ca n au prins pregatirea de iarna…ca si recomandare ar fi Tugui de la Putna,Ailenei de la Liteni sau Ungureanu de la Preutesti.Sunt cei mai buni fundasi din campionatul judetean

  2. pt. Conducerea Rapidului | 17 februarie 2015 at 19:03 | Răspunde

    Doi fundasi foarte buni liberi de contract : Forika de la Tarlungeni ( a jucat si in liga 1) si R. Soare un fundas inalt si bun de la Slobozia !

  3. Ciudat ca toata echipa sta doar in baza lui Velescu…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*