Marin Barbu preia Rapidul

Lovitura de teatru pe banca tehnica a echipei locale de fotbal Rapid Suceava. Gruparea “ceferista” isi schimba antrenorul principal cu doar zece zile inainte de startul Ligii a 2-a. Conform conducerii clubului, rapidistii vor fi condusi in urmatorul sezon de Marin Barbu, acesta urmand sa-l inlocuiasca la sefia bancii tehnice pe Ovidiu Murariu. Oficialii “alb-visiniilor” au batut palma cu “Magiun” la sugestia conducerii Consiliului Judetean, in cadrul unei sedinte ad-hoc ce a avut loc astazi la Palatul Administrativ si in urma careia presedintele Catalin Nechifor, a lasat sa se inteleaga ca Rapidul va primi mult mai usor finantare din partea deliberativului judetean odata cu revenirea fostului antrenor al Forestei pe Areni.

Marin Barbu a confirmat ca va intra in paine pe Areni incepand de saptamana viitoare, cand va semna un contract valabil pentru cel putin un sezon cu Rapid. “Voi prelua echipa incepand de luni, cand vom semna si actele. Probabil va fi vorba de o intelegere valabila pentru un sezon, cu optiune de prelungire in vara viitoare. Mi-a placut proiectul de aici. Autoritatile locale mi-au promis ca vor ajuta echipa sa functioneze normal si cred ca se vor tine de cuvant”, a declarat Marin Barbu.

Tehnicianul considera ca va fi bine primit pe Areni, acolo unde revine in calitate de antrenor al echipei locale dupa o pauza de peste zece ani. “Pe mine, publicul sucevean, m-a primit foarte bine, chiar si atunci cand am revenit aici in calitate de adversar. Cred ca am contribuit cat de cat la rezultatele pe care le-a avut fotbalului sucevean in trecut”, a completat “Magiun”, care a admis ca Rapidul mai are nevoie de cateva plombe in cadrul lotului de jucatori. “Echipa mai are nevoie de ceva completari. Incercam sa ne orientam catre jucatori liberi de contract si cat mai tineri”, a spus Marin Barbu.

In varsta de 53 de ani, Marin Barbu a mai antrenat formatiile Foresta Suceava, Fc Brasov, Petrolul Ploiesti, Ceahlaul Piatra Neamt, Politehnica Iasi, Juventus Bucuresti, Uta Arad, Dunarea Giurgiu, Astra Ploiesti, Callatis Mangalia si Sc Bacau. In sezonul trecut, pe cand se afla la carma celor de la SC Bacau, “Magiun” a pierdut lupta pentru promovare in Liga a 2-a chiar in detrimentul gruparii Rapid Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Marin Barbu preia Rapidul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*