Marin Barbu, multumit partial

Antrenorul Ceahlaului, Marin Barbu, s-a declarat multumit dupa jocul pe care echipa sa l-a sustinut in compania Rapidului. “Magiun” a precizat totodata ca va miza in noul sezon pe sucevenii Marius Onciu si Andrei Rohetki.

“A fost un antrenament bun pentru ambele echipe. Ma asteptam ca in unele momente diferenta sa fie mai mare, dar de obicei, cu o echipa mai slab cotata concentrarea nu este asa cum ar trebui sa fie. Sunt multumit, in schimb, de efortul depus de jucatori”, a spus Marin Barbu.

Fostii jucatori ai Cetatii, Marius Onciu si Andrei Rohetki, au revenit joi pe stadionul Areni, in postura de adversari ai Rapidului. Primul a fost titular, iar Rohetki a intrat dupa pauza.

“Onciu si Rohetki sunt jucatori pe care ne vom baza in noul campionat. Sper sa dea ambii un randament bun, iar la sfarsit sa fiu multumit de evolutiile lor”, a precizat Marin Barbu.

Antrenorul Ceahlaului a marturisit totusi ca se astepta la o evolutie mai buna din partea lui Onciu: “Onciu trebuie sa joace asa cum o face de obicei si trebuie sa se concentreze la joc. Este normal sa il cert, incepe campionatul si el trebuie sa fie in forma. Daca il depasesc cu usurinta jucatori de Liga a III-a, ce va face in Liga a II-a?!”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Marin Barbu, multumit partial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*