Marin a semnat cu Pojorâta

Bucovina Pojorata si-a asigurat in aceste zile serviciile atacantului Alexandru Marin (28 de ani). Aflat in acest moment in cantonamentul “alb-albastrilor” de la Vatra Moldovitei, Alexandru Marin a semnat un contract valabil pana in vara cu echipa antrenata de Danut Mandrila.  Cu o talie impresionata, 1 metru si 99 de centimetri, Marin a evoluat de-a lungul carierei la CSMS Iasi, Juventus Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, FC Olt Slatina, FCM Dorohoi, ACS Berceni si Gloria Buzau, formatii pentru care a marcat 21 de goluri in 66 de meciuri.

Marin este un atacant cu talie, care are o bogata experienta la nivelul Ligii a II-a. Sper sa ne ajute sa ne atingem obiectivul. Important este ca a venit la noi de la inceputul cantonamentului si nu este in urma cu pregatirea fizica”, a precizat antrenorul Bucovinei Pojorata, Danut Mandrila.

Alexandru Marin este cel de-al saselea jucator venit in intersezon in curtea gruparii de la poalele Giumalaului, dupa fundasii Vasile Vitu (Bucovina Radauti), Andu Moisii (CSMS Iasi) si Robert Paslaru (Farul Constanta) si mijlocasii Ionut Jugaru (Dinamo II Bucuresti) si Alex Nutescu (CSM Pascani).

Marin va debuta in tricoul Bucovinei Pojorata in amicalul de marti cu Rapid.

In schimb, conducerea gruparii de la poalele Giumalaului a renuntat in aceste zile la serviciile mijlocasului Robert Csatlos, jucator care a bifat doar 55 de minute in tricoul “alb-albastrilor” in sezonul de toamna al Ligii a II-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *