Marian Pană a lăsat Farul

Infrangerea suferita de Farul Constanta, sambata trecuta, pe Areni, scor 1-4, in fata celor de la Rapid Suceava, i-a pus capac antrenorului Marian Pana. La patru zile de la acest esec si cu sanse mici de mai prinde play-off-ul cu Farul, tehnicianul in varsta de 46 de ani si-a anuntat plecarea de pe banca tehnica a echipei constantene.

Auras Brasoveanu, presedintele clubului Farul, a precizat ca  Marian Pana nu mai este antrenorul echipei din cauza unor probleme personale. „Am convenit sa reziliem pe cale amiabila contractul. S-a plecat de la faptul ca dânsul are anumite probleme de rezolvat, care l-ar fi împiedicat sa fie lânga echipa atât cât ar fi trebuit”, a spus Auras Brasoveanu.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Marian Pană a lăsat Farul"

  1. Eu spun ca ar fi o oportunitate favorabila pentru noi de al aduce la Suceava, este un antrenor bun cu experienta si e cu mult peste Ted . Parere mea !

  2. Da sa ajungem unde a ajuns farul..lasa nai bine ted..

  3. Fortza Ted !

  4. Ted are nevoie de continuitate! Asa ca in momentul de fata demonstreaza ca merita sa ramana la carma echipei deoarece tine baietii uniti si asta e important fotbalul in ziua de azi e modern si jucatorii joaca din experienta cum e cazul la noi si unii din inertie, asa ca ai nevoie de un om care sa tina grupul si sa dea sanse egale tuturor jucatorilor ceea ce se si intampla! Felicitari Ted

  5. Ted merita pana acum a tinut echipa unita si lotul este foarte bun achizitii bune rezultate bune terminati cu prostiile

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*