Maraton de amicale

Meciul cu CSM Focşani a reprezentat pentru handbaliştii suceveni startul unui veritabil maraton de partide amicale. În decursul a trei zile, Universitatea va disputa nu mai puţin de 5 jocuri de verificare.

Miercuri şi joi, “studenţii” au programate cele mai importante amicale din această iarnă. Jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig înfruntă în trei rânduri campioana en-titre HCM Constanţa, prima dată miercuri de la ora 12:00. Chiar dacă Universitatea nu câştigat niciodată în faţa marinarilor, antrenorul Leonard Bibirig spune că în aceste meciuri nu îl interesează scorul.

“Nu. Eu imi doresc o victorie cu HCM Constanta in meciurile oficiale, nu in amicale”, a anuntat tehnicianul Universitatii.

Handbaliştii suceveni nu vor avea prea mult timp la dispoziţie să îşi revina după tripla cu HCM Constanţa.

“Pe 21 la pranz plecam in drum spre Odorhei, unde pe 22 ianuarie avem programate doua meciuri de verificare. Dimineata vom juca in compania Universitatii Cluj, iar dupa-amiaza in compania celor de la HC Odorhei. Vom reveni apoi acasa, pe 23 urmeaza o dezmortire si apoi vom face un antrenament de refacere”, a precizat Leonard Bibirig.

Pe lângă jucătorii accidentaţi, din lotul deplasat de Leonard Bibirig la malul Marii Negre, nu fac parte nici Ciprian Vele, Răzvan Dumitraş sau Andrei Drăghici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Maraton de amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*