Manu vrea un post de vice

Manuel Costache a anuntat ca va candida pentru un post de vicepresedinte la viitoarele alegeri de la AJF Suceava. Managerul celor de la Bucovina Radauti vine si cu cateva propuneri in fotbalul judetean, in special legate de sistemul de premiere. “Am anuntat ca intentionez sa candidez pentru o functie de vicepresedinte. Nu vreau sa ma laud, dar in cinci ani de zile am ajuns de la Liga a V-a sa am doi ani in Liga a III-a. Personal as merge pe ideea de continuitate, dar, nu stiu, pot interveni multe. Nu am nimic cu Ciprian Anton, din ceea ce se stie prin judet el a gresit fata de mine si nu eu fata de el pana in momentul de fata. N-am zis ca sustin un candidat sau altul, nici nu am vazut programul domnului Anton sau programul domnului Daicu”, a declarat “Manu” la emisiunea Fair-Play.

Managerul celor de la Bucovina Radauti l-ar sustine pe Gabriel Clim la alegeri, asta in conditiile in care actualul patron de la Rapid Suceava ar candida la sefia AJF.

Daca ar candida, sincer, l-as sustine pe domnul Gabi Clim. Cu siguranta se pot face mai multe la AJF Suceava, mai multe decat s-au facut pana acum. I-am zis lui Toni (n.r. Ciprian Anton) ca este ideea mea si sa nu si-o insuseasca, am vorbit cu domnul Balaj si 100% vom introduce premiul “Fair Play”. De asemenea, domnul Daicu va veni cu propunerea de stimulare a echipelor cu premieri si credite la vize. Multi se vor intreba de ce abia acum si pe buna dreptate. Cand am fost la Bistrita si am vazut finala judeteana a Cupei Romaniei, au fost premiati inclusiv arbitrii si mi-am spus ca asta se poate face si la noi. Orice misca in judetul Suceava, antrenori si jucatori din Liga a IV-a si Liga a V-a, trebuie sa fie premiati cel putin cu o diploma si o cupa. In plus, eu zic ca pentru un jucator din judetul Suceava care ajunge in finala pe judet a Cupei Romaniei ar insemna foarte mult sa se schimbe in vestiarul din Areni, sa joace macar o data in viata pe stadionul Areni”, considera Manuel Costache.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Manu vrea un post de vice"

  1. Nu tu d-le manuel erai plimbat cu catusele pe mâini la tribunal?un infractor la ajf asta ne-ar mai trebui.stai in banca ta la tribunal nu te mai propune singur,infractorule tigarica.

  2. Sa ți dea clim o funcție de Vice,prostule care ești.tu nu l susțin nici pe Anton nici pe daicu dar vrei Vice la clim care nu candidează. Tare mai ești prost mai manuel.si cum scria colegul daca te condamna astia ce imagine mai ești tu ptr.ajf?

  3. ceapa ta de drac numai 50 lei

  4. sa-i lingeti ceapa lui manuel ,voi cei care cosumati chiar si oxigenul.

  5. Pe Areni,auzi,o fi legendara arena unde s-a inventat fotbalul,poate e Bernaneu.Hai pa!

  6. Asta-i buna..Manu?????

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*