Manu, condamnat la 5 ani

Bucovina Radauti a ramas fara cel mai important om din conducerea clubului, dupa ce presedintele Manuel Costache a fost condamnat marti, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 5 ani de inchisoare cu executare in celebrul dosar “Spaga in Vama Siret”.

In aceste conditii, organizarea meciului pe care Bucovina Radauti il joaca vineri, pe teren propriu, in compania celor de la AFK Miercurea Ciuc, a ramas in seama antrenorului Iulian Ionesi, urmand ca saptamana viitoare sa se reuneasca Consiliul de Administratie al clubului pentru a alege un alt presedinte in locul lui Manu Costache.

E o pierdere pentru noi in plan organizatoric. Am facut demersurile ca saptamana viiitoare sa se adune Consiliul de Administratie pentru a alege un nou presedinte al clubului. Deocamdata nu stim pe cine vom pune in aceasta functie. Avem nevoie de un om de incredere”, a declarat antrenorul Bucovinei Radauti, Iulian Ionesi. “Manu” se ocupa de ACS Bucovina Radauti inca de pe vremea cand echipa evolua in Liga a V-a, pe atunci sub numele de Bucovina Fratautii Noi.

Manuel Costache se afla si in organigrama de conducere a Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, unde ocupa una dintre functiile de vicepresedinte. Drept urmare, la AJF Suceava se vor organiza in aceasta primavara o noua runda de alegeri pentru ocuparea postului ramas vacant. “Regulamentul spune ca, in momentul in care o functie devine vacanta, in maximum 30 de zile, se organizeaza alegeri. Am luat deja legatura cu juristii nostri pentru a face demersurile necesare sa primit un raspuns oficial din partea instantei in legatura cu aceasta problema. Dupa ce vom primi acel raspuns, vom convoca Comitetul Executiv pentru a stabili data alegerilor pentru functia de vicepresedinte. Vrem sa actionam conform statutului”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Manuel Costache a fost ales in functia de vicepresedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava in urma alegerilor organizate in luna martie a anului trecut.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Manu, condamnat la 5 ani"

  1. Mai eu unul nu l.am subestimat tare pe manu,dar odata cu treaba asta credca si gata cu fotbalul de liga a3 la radauti…sper sa nu fie asa dar nha!! Intr.un fel sau altul sa facut dreptate..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*