Mândrilă: „Ne-am propus să nu pierdem la Baloteşti”

Nu e 2 fara 3. Acesta este motto-ul cu care abordeaza Bucovina Pojorata meciul de maine de la Balotesti, contand pentru etapa a IV-a din play-out-ul Ligii a II-a. Reintrata in cartile salvarii de la retrogradare dupa ultimele doua victorii, “alb-albastrii” au plecat astazi spre Ilfov cu gandul de a nu pierde.

Venim dupa doua victorii, avem un moral bun si ne-am propus sa nu pierdem nici la Balotesti. E un meci de care pe care, iar de aici inainte fiecare punct castigat sau pierdut va conta enorm in economia clasamentului. E drept ca nu i-am batut pe cei de la Balotesti in sezonul regulat, dar cel putin la Pojorata am facut poate cel mai slab meci al nostru din actuala editie de campionat. Jucam pe un teren greu, in compania unei echipe care este foarte periculoasa la fazele fixe. Acolo trebuie sa fim atenti”, a declarat antrenorul Bucovinei Pojorata, care a salutat faptul ca ilfoveni au acceptat ca meciul sa se joace maine, cu incepere de la ora 13.00. “E bine ca jucam vineri, altfel riscam sa ajungem acasa direct la Inviere”, a spus Mandrila.

Tehnicianul gruparii de la poalele Giumalaului se confrunta cu o singura absenta in cadrul lotului, cea a lui Vali Buhacianu, care acuza probleme musculare. In schimb, in lotul “alb-albastrilor” va reveni Alexandru Marin.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Mândrilă: „Ne-am propus să nu pierdem la Baloteşti”"

  1. Bateti-i!FORZA BUCOVINA!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*